Amaç ve Hedefler

A- Müdürlüğümüz Amaç ve Hedefleri

Stratejik Amaç 1: Müdürlüğümüzün Üniversitemizdeki etkinliğinin arttırılması ve üretilen mal ve hizmetlerin pazarlanmasında daha etkin olunması.

Stratejik Hedef 1.1: Müdürlüğümüz kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesini ve kullanılmasını sağlamaya yönelik idari, teknolojik ve fiziki alt yapıyı oluşturmak ve güçlendirmek.

Faaliyet 1.1.1: Birimimizde çalışan personelin ihtiyaç duyduğu bilgiye hızla ulaşıp en iyi şekilde yönlendirilmelerinin sağlanması için gerekli nitelikli personel ve fiziki ortamı sağlamak.

Faaliyet 1.1.2: Bütçenin etkili, ekonomik ve verimli olarak kullanılması için birimlerimize gerekli bilgi ve verileri sunmak, önerilerde bulunmak. Muhasebe hizmetlerini mali mevzuata uygun bir şekilde yürütmek.

StratejikAmaç 2: Müdürlüğümüz Alt Birimlerine kalifiye, çalışkan personel kazandırılarak güçlendirilmesi.

StratejikHedef 2.1: Müdürlüğümüzde çalışan personelin bilgi, beceri ve motivasyonlarını arttırmak.

 B- Diğer Hususlar

Müdürlüğümüzün amacı, temel politika ve önceliklerle belirlenen hedeflere ulaşmak olup, bu hedeflere ulaşmak için teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak birimlere gerekli bilgileri sağlamak ve Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösterecek akademik personele danışmanlık hizmeti vermektir.