Misyon-Vizyon

VİZYON ( ÖZBAKIŞ )

2547 sayılı yüksek öğretim kanununun 58. maddesine göre döner sermaye işletmelerinin kurulmasında uygulanacak esaslara ilişkin yönetmelik gereği Üniversitemizin belirlediği kurallar çerçevesinde çağdaş, kendini geliştiren, yenilikleri yakından takip eden ve “en iyi hizmet zamanında verilen hizmettir” anlayışı ile hareket eden,

1 ) Akılcı, saygın kendine güvenen
2 ) Yapılan işe değer veren ve sorumluluk taşıyan
3 ) Hizmet üretmeye odaklanan
4 ) Açık ve etkin iletişin kuran
5 ) Topluma, çevreye ve etik değerlere saygılı
6 ) bir birim olarak, eğitim, öğretim, araştırma ve uygulama birimlerinin hizmet ve faaliyetlerini çağdaş üniversiteler arasında en üst düzeye çıkarmak.

MİSYON ( ÖZGÖREV )

Tüm çalışanların haklarını koruyarak Üniversitenin “Eğitim-Öğretim”, “bilim ve araştırma” ve topluma hizmet” işlevlerini yerine getirmesi sürecinde katılımlı, ortak hedefli ve bütünleşik yönetim yaklaşımını benimseyerek en iyi hizmetin verilebilmesi için her türlü katkıda bulunmak. Çağdaş gelişmeleri izleyerek işletme içinde uygulamak ve işletmenin kalitesini arttırmak. Personelin görüş ve önerilerini dikkate alarak yönetime daha fazla katılımlarını sağlayan mekanizmaları geliştirmek. Kurum içi ve dışıiletişim süreçlerinin etkinliğini arttırarak tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü ilişkiler kurmak. Kurumsal ve bireysel performansınesnel, geçerli ve güvenilir yöntemlere dayalı olarak değerlendirmek.